+46-31-554545 [email protected]

Datafrukost med Strategic Audience Map

Brain och InsightOne välkomnar dig till ett frukostseminarium den 4:e december för att belysa vikten av data i dina affärer och hur data kan driva strategier, marknadsföring och kundrelationer. Ni kommer att få ta del av utvalda delar av vår populära föreläsning på Webbdagarna i Göteborg och Insights Expo i Stockholm, samt titta närmre på vår nya tjänst Strategic Audience Map.

 

  • Hur kan vi säkerställa att vi äger vår egen utveckling och kramar juicen ur vårt data?
  • Hur kan vi använda vårt data för att skapa konkurrenskraft?
  • Hur kan vi i större låta det vi gör mot våra kunder och marknad vara ett resultat av de svar vi hittar i vårt kunddata?
  • Vilka trender kommer att – eller påverkar redan- varumärken, annonsörer, marknadsförare och publicister idag?
  • Hur kan man ta höjd för GDPR, ePrivacy och blockerade cookies i sina mediastrategier?
  • Se hur vi har löst många av dessa utmaningar genom vår tjänst Strategic Audience Map.

Johan Lundin, Solution Director InsightOne

Möjligheterna att bygga insikter genom att analysera och berika sitt eget data är idag nästan oändliga. Det egna datat är i vår tid en av de viktigaste tillgångarna ett företag har. Användandet av data som resurs är idag en strategisk fråga – eller borde i alla fall vara det.

Martin Bergqvist, CEO Digital Brain Nordic

Vilka utmaningar står publicister, annonsörer och mediabyråer inför i en nära framtid? Hur kan teknik, UX-design, data och konsumentklassificeringar bidra till dina affärer? Bli inspirerad att ta er an era 1:a parts data och lär känna SAM – Strategic Audience Map som gör det möjligt att se kunden bakom klicket.