+46-31-554545 [email protected]
Har du någonsin fått frågan “Hur vet du det?” och hamnat i en position är du får försvara din kunskap och erfarenhet? Som kommunikatör så reder man oftast ut dessa frågor, men det blir lätt en diskussion om åsikter och magkänsla. I dessa lägen kan det vara bra att kunna plocka fram konkreta data och fakta som inte bara är en känsla eller något som finns i ditt huvud.


Att kunna förklara klientens kunder utifrån etablerade variabler och datapunkter som använts inom marknadsföring i över 20 år är ett enkelt sätt att lyfta perspektivet och diskussionen till rätt nivå. Vi ger dig möjligheten att enkelt visa konsumenterna för klienten och förklara dem så att de blir lättförståeliga och begripliga.


Strategic Audience Map gör just det, förklarar besökare och kunder utifrån etablerade och verifierade modeller som använts i över 20 år för att identifiera företags marknadssegment bland konsumenter.


Skapa ett konto och gör livet lite enklare.