+46-31-554545 [email protected]

Det är viktigt att ha i åtanke att Google Analytics inte är en oberoende analys av webbsajtsbesökarna. Om du enbart använder det för att se trafiken så är det det, men om du vill använda det för att analysera besökare och marknadsföring så är det viktigt att tänka på att GA är byggt för att stödja och främja Googles egna produkter.


Därför är det bra att få ett oberoende perspektiv på sajtbesökarna, ett perspektiv som bygger på andra variabler än Googles data. Vi anser att det behövs ett tredjepartsperspektiv som gör det möjligt att utvärdera även Google och sajtens varumärke utifrån marknadstestade och etablerade beskrivningar av marknadssegmenten.

Strategic Audience Map gör just det, förklarar besökare och kunder utifrån etablerade och verifierade modeller som använts i över 20 år för att identifiera företags marknadssegment bland konsumenter.


Skapa ett konto och gör livet lite enklare.