+46-31-554545 [email protected]

Strategic Audience Map (SAM)har skapats för att fler företag ska kunna bli datadrivna, förstå sin marknadsföring och vad den skapar för affärer, göra det enkelt att jobba med ”Big Data” och kunna omsätta den i Insikter och Action = Kundförståelse och Affärsdrivande Aktiviteter.

Men vad innebär egentligen det?

Jo, det innebär att Strategic Audience Map är en lösning som gör det möjligt för dig att ta din viktigaste tillgång: Dina kunder, och använda dem för att skapa marknadsinsikter. Marknadsinsikter som visar vilka marknadssegment som är mest sannolika att bli kund hos dig, och som får dig att förstå hur du kan nå dem, och använda insikterna för att styra din annonsering.

Men jag kan inte data…

Och det behöver du inte, SAM gör jobbet åt dig. Vi använder en marknadssegmentering som beskriver marknaden på ett tydligt och lättförståeligt sätt: Mosaic Livsstilar. Denna marknadssegmentering har använts av företag i över 20 år för att förstå marknaden och skapa insikter som driver affärer och tillväxt.

 

Men kan alla använda den här tjänsten?

Strategic Audience Map riktar sig mot konsumentföretag – företag som riktar sig mot slutkonsument, gärna med en närvaro Online. Du kan vara stor eller liten, lokal, nationell eller global, vi ser till att växa med dig. Det gör att det är enkelt och prisvärt att komma igång, ingen bindningstid eller långa kontrakt. Allt för att ALLA företag ska bli mer insiktsdrivna, öka sin tillväxt och spendera sin marknadsföringspeng smartare.

Hur gör jag då?

Det är väldigt enkelt, du bokar ett möte med oss. Vi sätter upp ett konto åt dig och förklarar hur det fungerar. När vi analyserat din marknad, dina kunder och din Online-trafik så får du en tydlig rekommendation och beskrivning av vem din kund är, vad potentialen är i din marknad och hur du kan agera för att få fler kunder.

Vi hjälper dig bli smartare, skapa insikter i dina kunder och att agera för att få fler kunder.